Milyen kontaktlencsét kéne vennem? (bővebben lent)
Ezek a paraméterek alapján szeretnék kontaktlencsét venni. Meg szeretném tudni hogy mekkora dioptriával, tengelygörbülettel, illetve cilinderrel rendelkezzen a lencse a megadott adatok alapján(kép).
Így ne rendelj, mert ebből pl nem derül ki, hogy mennyire száraz a szemed és melyik lencse lesz emiatt neked a legjobb, plusz egy szemüveg más mint egy kontamtlencse, a dioptriája is lehet eltérő amivel látsz.
Optikába kell menni, ott megnézik és adnak probalencset (nekem pl a 2. vált be, ingyen kaptam az 5 napos mintákat tehat 5 db napi lencsepárt kaptam 2x). Nyilván ennek volt egy egyszeri 5e Ft-os díja, de azota is azt a lencsét használom, látok vele, tehát megerte hogy nem rendeltem több ezer Ft-ért vmit amit utána nem tudok használni vagy árt a szememnek.
Mi a fenéért nem váltasz optikát?
Nem kötelező a legközelebbibe menni. Van autó, busz, vonat meg ha menő vagy repülő is.
Én huszonöt-ezerért veszek fél évnyi lencsét egy kisebb faluban az M6-os mellett, az optika tip-top.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!