Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Le kell cserélnem a szemüvegem...

Le kell cserélnem a szemüvegem, kontaktlencsét szeretnék, hol érdemes vennem?

Figyelt kérdés
2011. aug. 1. 08:02
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem valamelyik Optikai üzletbe, legalábbis én ott szoktam.
2011. aug. 1. 08:36
 2/9 anonim ***** válasza:
Teljesen nem váltja ki a szemüveget. Mindkettőt meg kell venned.
2011. aug. 1. 08:37
 3/9 anonim ***** válasza:
Ha még nem volt kontaktlencséd akkor optikába mindenképp be kell menned vizsgálatra. Azután neten is rendelhetsz, ott olcsóbb szokott lenni.
2011. aug. 2. 20:53
 4/9 anonim válasza:
neeee csak kontakt lencset neee!!!!de komolyan nee!!!nagyon szar en man banom h vettem.:-l
2011. aug. 3. 07:59
 5/9 anonim ***** válasza:
Én a Vision Expressnél szoktam csináltatni, a félévnyi adag lencse (ez 6 pár, ha havicseréset kérsz)20.000 körül szokott mozogni+folyadék, abból a 360 ml-s 4000 Ft, ami kb. 3 hónapig tart, és az enyémnek a szavatossága is annyi. Szemüveget is kell mellé csináltatnod, mert a kontaktlencsét nem hordhatod állandóan. :D
2011. aug. 3. 12:43
 6/9 anonim válasza:

1., Jól írták korábban, a lencse nem váltja ki teljesen a szemüveget. Venned kell mindkettőt.

2., A kontaktlencse "felíratásához" (ún. illesztés) menj el a saját szemorvosodhoz első körben, ő fog tudni neked segíteni. (Megtörténhet, hogy nem viselhetsz, vagy csak bizonyos típust viselhetsz - ezt ő állapítja meg, utána betanít, és végül aláírat egy nyilatkozatot; bár lehet, hogy valamit kifelejtettem, mert esetemben ez már több mint tíz éve történt).

3., Személy szerint én már egy jó ideje a Lencsebolt.hu-t használom rendelésre. Nagyon széles a választék és a fizetési lehetőségek is jók.

Az áraikról pedig: lehet, hogy csak én lettem átverve az optikusom által előtte, de ezektől feleannyiba kerül a lencse (az ápolószerben különbség nem volt) - viszont rákerül kb. 900 forint szállítási költség, de ennyiért a futár a kezedbe adja.

2011. aug. 4. 03:36
 7/9 Pepszy válasza:

Ha már tudod milyen lencse kell, akkor vehetsz nagyon sok helyen, én ajánlom, hogy ahol lax a közelben nézz körül árak miatt, de mindenképpen a napi lencsét ajánlom, nekem nagyon bejött.

Ezenkívül ha már tájékozott vagy a lencse árakról pl.: 115ft/lencse (tehát naponta ennyi lencsénként, nekem 1db kell) Akkor a neten körülnézhetsz sok helyen, de amcsiból lehet nagyjából féláron rendelni, csak a postaköltség sok, tehát nem érdemes kis tételben. Viszont a lencsék felhasználhatósága nagyjából 4 év, ha nem bontod fel... természetesen ha felbontottad akkor 1 nap :D

Szal hajrá!

Én lencse párti vagyok, mert nem korlátozza a szemet a nézelődésben egy keretben!!!

2011. aug. 4. 09:34
 8/9 anonim válasza:
Nekünk az illesztés, a megfelelő kiválasztása után a kontaktlencsethordok.hu jött be, a legnagyobb választék, és legkorrektebb árak, szállítás, stb. Plusz a kisebbik fiamnak olyan lencse kell(+13.5 dioptria) ami csak ezen az egy helyen található meg.
2011. aug. 4. 11:21
 9/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, most elgondolkodtam, hogy akarok én e egyáltalán vagy maradjak a szemüvegnél.

Engem abban korlátoz, hogy a lányom még kicsi, folyton belekap, leüti, nem tudok én sem úgy hozzábújni, ahogy szeretnék.

A lencsét elég drágának tartom(átlag fizetés+gyes mellett..öö)

Nem erős a szemüvegem, csak távolra nem látok rendesen, 1 és 1,5 -es.(sosem tudom + vagy -, holott 4 éve szemüveges vagyok..)

2011. aug. 4. 14:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!