Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Pattanásból szemprobléma?

Pattanásból szemprobléma?

Figyelt kérdés

Volt egy begyulladt pattanásom a homlokom szélén a bal szememtől nem messzire, ami elég durván begyulladt. Előtte is volt ilyen, gondoltam majd megérik, kifakad stb. viszont annyira eldurvult, hogy bedagadt miatta a szemem alatti rész is, meg minimálisan a szemem feletti rész, mint mikor ugye valakinek allergiás reakciója van.

2 kérdés lenne:

1, kell-e emiatt izgulni, ha a pattanás egyébként már kezd érni, és lehet holnap ki is tudom fakasztani, vagy megindul magától. Arra gondolok itt, hogy átmehet-e valamilyen szem fertőzésbe, esetleg komolyabb baj lehet-e.

2, Amíg nem tudok orvoshoz menni, addig is tudok-e neki valamit csinálni?

2017. jún. 28. 00:23
 1/3 anonim ***** válasza:
Ne nyomkodd egyáltalán. Nem árpa véletlenül?
2017. jún. 28. 00:46
 2/3 A kérdező kommentje:
Hatalmas gyulladt pattanás mellett van, valószínűleg a váladék töltötte fel azt a részt.
2017. jún. 28. 00:56
 3/3 A kérdező kommentje:
Azóta kifakadt és lement a duzzanat is; viszont továbbra is kíváncsi vagyok, hogy lehet-e ilyesmiből szemproblémám?
2017. júl. 1. 12:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!