Szemüveg papucsa iszonyatosan szorít. Mit tehetek házilag?
Figyelt kérdés
Optikába voltam, mert rosszul állt a szemüveg a száránál volt gond nem is a papuccsal. Az kényelmes volt normálisan illeszkedett nem nyomott. Erre lecserélték a papucsot, de a száránál nem is igazítottak semmit azt mondták az úgy jó pedig nem. Most az orromat annyira nyomja, hogy elviselhetetlen hordani. Mit tehetek házilag? Azt a kis csavart nem tudom mivel kicsavarni, hogy lazítsak rajta. Ötletek? Esetleg valami kenőcs az orra? Vagy síkosítót rakjak a papucsra? :D2017. jún. 16. 17:02
1/6 anonim válasza:
Óvatosan kijjebb tudod hajlítani a papucsot, vagy az azt tartó drótot (kézzel). De óvatosan, mert eltörhet!
2/6 A kérdező kommentje:
Próbáltam így a papucsot hajligatini, de nem megy tovább. A tartószárat nem szeretném, mert tényleg eltörhet, főleg ha már idegességből kicsit erősebben nyúlnék hozzá. :D
2017. jún. 16. 17:16
3/6 anonim válasza:
Inkább vidd egy látszerészhez, pár pénzért megcsinálja. Ha letöröd, nagyobb kárt csinálsz magadnak.
4/6 A kérdező kommentje:
Azzal kezdtem, hogy vittem, de ide jutottunk. Nincs kedvem rohangálni úgyhogy nem tudják megcsinálni ahogy az embernek kell.
2017. jún. 16. 17:26
6/6 A kérdező kommentje:
Sajnos nincs pénz rá jelenleg. 100 ezer forint a lencse.
2017. jún. 16. 18:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!