Kontaktlencse használók?
Évek óta szemüveges vagyok, de most úgy döntöttem elmegyek a dokimhoz és megpróbálom a kontaktlencsét, meg is nézte minden okés most várom hogy megérkezzen mivel cilinderes a szemem, és így nem olyan egyszerű az első lencséhez hozzájutni. Az érdekelne, hogy aki hasonló cipőben jár annál volt javulás a szeménél a lencse használat után?
Mert egy pár embertől hallottam, hogy neki javult a szeme.
Na most a dioptria javulást még el is hiszem, de hogy a cilindere kevesebb lett volna a kontaktlencsétől, hááááát elég hihetetlen számomra.
Na most ilyeneket nem kell feltétlenül elhinni.Akinek javult,annak nem a kontaktlencsétől javult.
Én 15 éves korom óta lencsét hordok.Akkor fél ill. negyed dioptriánál tartottam.Most másfeles és két és feles a szemem.Az optikus azt mondta cilinder is kell.Én semmi különbséget nem érzek sima ill. cilinderes között.Ő viszont jól jár,hiszen jóval több ezer forintot szedhet ki belőlem....
Ugyanúgy vagyok mint az első válaszoló, nekem is cilinderes kellett volna, de igazából nem olyat hordok mert annyival nem jobb mint a sima dioptriás, azaz nem ér meg plusz 4000 ft-ot a cilinderes lencse.
A szem meg nem javul se szemüvegtől se kontaktlencsétől sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!