Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Lehet kb 16 éves kortól egy...

Lehet kb 16 éves kortól egy napig tartó kontaktlencsénél hosszabb ideig tartó (minimum egy hetes) használni?

Figyelt kérdés

Tavaly májusban kb 1 éve voltam optikusnál mert romlott a szemem akkor 14 éves voltam ( júniusban töltöttem a 15-öt) és kontakt lencsét akartunk de csak egy naposat írtak volna föl nekem különféle okokból, mondjuk én elég köcsögnek éreztem az optikust de ez mellékes. Pl egyik ok volt hogy még romolhat a szemem. Most töltöm júniusban a 16-ot és szerintetek már fölírnának nekem mondjuk egy hetes vagy még jobb lenne ha legalább egy hónapig tartó lencsét?

Bocs ha kicsit hosszú lett :S :D

2010. máj. 13. 19:05
1 2
 11/12 anonim válasza:

14 éves korom óta kontaklencsét hordik egy hónaposat..

am meg én rohadtul nem bizok az optikusokban azota h a sűrgősségire kerültem aztán meg a szemklikára egy f*asz optikus miatt mert rossz tanácsot adott..ennyit az optikusokrol :/

2010. máj. 22. 19:27
 12/12 jamesbond ***** válasza:

Nem egyértelmű a kérdésed.

Miért ne lehetne havi, vagy 3 havi lencsét használnod?

Mindegyiket le kell venni alvás előtt.

Ha esetleg arra gondolsz hogy reklámoznak olyat is amit folyamatosan lehet viselni alvás közben is, akkora saját érdekedben nehogy elhidd! Van olyan lencse ami kibírja ha alszol benne, de a szemed érdekében véletlenül se ülj fel az ilyen marketingnek. Tudnék róla mesélni miket okoz az ilyen hiszékenység.

2010. máj. 27. 18:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!