Lehet kb 16 éves kortól egy napig tartó kontaktlencsénél hosszabb ideig tartó (minimum egy hetes) használni?
Tavaly májusban kb 1 éve voltam optikusnál mert romlott a szemem akkor 14 éves voltam ( júniusban töltöttem a 15-öt) és kontakt lencsét akartunk de csak egy naposat írtak volna föl nekem különféle okokból, mondjuk én elég köcsögnek éreztem az optikust de ez mellékes. Pl egyik ok volt hogy még romolhat a szemem. Most töltöm júniusban a 16-ot és szerintetek már fölírnának nekem mondjuk egy hetes vagy még jobb lenne ha legalább egy hónapig tartó lencsét?
Bocs ha kicsit hosszú lett :S :D
A napos kontaktlencsét ne használd egy hétig. Azért egy napos, mert egy napig lehet használni.
De nem értem mi a nagy problémád. Az egy napost is ugyanúgy minden nap be kell rakni, mint az egy hónapost.
Amúgy nyilván azért adtak egy hónapost, mert ha romlik a szemed, akkor nem dobsz ki annyi pénzt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!