Mitől várom egyre jobban?
Figyelt kérdés
Sose akartam szemüveget, sose kellett, de most észrevették státuszvizsgálaton, hogy nem jó a szemem, tegnap voltunk szemészeten, kiderült, hogy -0.5 és -0.75ös lencsék kellenek, ami tény hogy nem erős de kell...
Tegnap volt ez, és annyira várom, hogy megkapjam, pedig sose akartam, annyira lassan telnek az órák, bennem van az, hogy addig még menni kell koncertre meg 2 helyre szóbelizni, és ez még 'soknak tűnk'
És ahw...annyira várom
De mitől zsongtam be ennyire?
Pedig a keret sem tetszik...nem olyan, amilyet elképzeltem...
2017. febr. 16. 18:44
1/2 anonim válasza:
Én ennyire fel nem veszem (pont ugyanennyi nekem is). Ha rendszeresen hordani fogod, szemüveg nélkül már rosszabbul fogsz látni. Márpedig időnként kénytelen leszel levenni (sport, strand, ilyesmi)
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi...csak nagyon fáj a fejem...remélem attól elmúlik
2017. febr. 16. 21:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!