Egyre jobban romlik a szemem. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
13 éves vagyok, 3-4 éve van szemüvegem. Nem hordom rendszeresen, mert úgy hallottam, hogy ha valaki folyton hordja, akkor "ellustulhat" a szem. Órákon, gépezés/tv-zés közben szoktam hordani (meg néha utcán is, de csak ritkán). Nem nagyon szeretem, mert táncolok, és közben elég zavaró, leesik, idegesít stb. (bár szemüveg nélkül meg nem látok rendesen, persze). Meg elég hiú is vagyok. Jövőre lesz kontaklencsém, de hát ki tudja, hogy addig mennyit fog még romlani? Fél évente szoktam menni vizsgálatra, és mindig kell erősebb dioptriájú üveg... Most 1, másfél körül van, nem tudom pontosan...
Mitől romlik?
2014. aug. 28. 15:49
1/2 anonim válasza:
Ha nem hordod, persze hogy romlik...
2/2 anonim válasza:
Ha nem hordod, akkor tovább fog romlani a szemed. Szóval ebből ne csinálj hiúsági kérdést! Egyébként is nagyon szép szemcsiket lehet kapni. Ha leesik az azt jelenti, hogy nem jó a keret (pl túl nagy az arcodhoz) vagy nincs jól beállítva (fülnél, orrnál)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!