Szemüvegben tényleg jobban romlik a szem?
Ez nem igaz. Ezt olyan emberek állítják, akik soha nem hordtak szemüveget. A szemüveget hordani KELL, ha felírták. PL. ha vezetsz, és nincs rajtad a szemüveged, holott a jogsidba bele van vezetve, hogy csakis szemüvegben vezethetsz, akkor keményen megbüntetnek - hozzáteszem, teljes joggal.
Ha nem hordod a szemüvegedet rendszeresen, akkor fog romlani a szemed, állandóan fájni a fejed és idővel mindenféle más bajod is lesz (pl. nyaki, majd teljes gerincproblémák, mert a látászavar miatt a tested folyton kompenzálni kényszerül).
És szívesen. :)
Mert úgy látom, mint itt oly sokan, te sem ismered a köszönöm-öt.
én másfél éve hordok állandóan szemüveget, az utóbbi hónapokban lencsét is és RENGETEGET ROMLOTT a szemem dacára annak, hogy 70000 Ft-os szemüvegem van, orvos vizsgált meg és ő állaptotta meg milyen kell nekem és nem valami dilettáns
1,5 év után azt értem el a szemüveggel, hogy messzire már nem látok semmit, ezt meg fogom kérdezni legközelebb az orvostól hogy akkor hogy is van ez?
Szerintem romlik, ha használod. De egy bizonyos szintig. Én -0,5 Cylinderrel kezdtem mindkét szememen, és most - egy évre rá, a fél cilinder mellé jött -1Sph. Elég jól láttam vele, szinte kristálytisztán, de most kezd csökkenni az a tisztaság, ami volt régebben. De ettől független kitűnően látok vele. Az én szemüvegem 17000Ft volt, a kerete nem is a legjobb, de nekem bejön.
17F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!