Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Hogy mondjam el? Lent

Hogy mondjam el? Lent

Figyelt kérdés

Kb.egy hete vettem észre, hogy borzasztóan rossz a bal szemem

Pénteken el akartam mondani anyukámnak, meg hogy menjünk el orvoshoz(azért csak akkor mert addig még'tesztelgettem', hogy nem csak fáradt-e)de aznap bejelentették, hogy kedden megyünk iskolaorvoshoz, ahol többekközt a szemünket is megnézik

Így gondoltam, nem mondom el, majd rajta lesz a lapon

De azon parázok, hogy hogy mondjam el neki ha tényleg kell, és nem latok, úgyhogy tényleg kell

Csak adjam oda a papírt és kész?

Vagy mondjam el, hogy nem látok rendesen?

Vagy hogy?

Azért is félek, mert mindig én voltam az, aki mindent lát, és most tessék...

14/l

2017. febr. 11. 18:08
 1/4 anonim ***** válasza:
"Anya, mostanság azt vettem észre, hogy nem olyan élesek a tárgyak, mint eddig. El tudunk valamikor menni egy szemészhez?"
2017. febr. 11. 18:17
 2/4 anonim válasza:

Ez nem olyan dolog, amit szegyen elmondani. Igen, fiatalkorban meg cikinek tartjak paran, de hidd el, ez nem szegyen egyaltalan. Vannak nagyon szep, divatos szemuvegek, lehet valogatni :)

Csak engedd el magad, es mondd el anyukadnak, hogy mi a helyzet. Ismetlem, ez nem szegyen egyaltalan, nyugodj meg :)

2017. febr. 11. 18:24
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszi nektek😘

Majd kedden elmondom😄

2017. febr. 11. 18:43
 4/4 anonim válasza:
Szerintem ezt nem kell szégyeljed senki senki előtt ,hogy nem látsz olyan jól.Mond el mielőbb anyukádnak ne halogasd a dolgot :)
2017. febr. 13. 18:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!