Szerintetek csak belehet így állítani időpontkérés nélkül, hogy helló rosszabodott műts már meg lécci mondjuk így 2órán belül? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Már vagy 3hónapja van jégárpa az egyik szememen a másikba meg ciszták, és voltam vele kórházba a cisztásakat 2 hét múlva műtik viszont a jégárpa rosszabbodott és már nagyon durván néz ki és fáj is, az orvos azt mondta ha rosszabbodik menjek vissza.
Szerintetek csak belehet így állítani időpontkérés nélkül, hogy helló rosszabodott műts már meg lécci mondjuk így 2órán belül? Rutin műtét elvileg 10 perces.
2010. máj. 6. 20:24
2/3 anonim válasza:
IGEN!Menj amikor csak tudsz.Sürgős eset vagy,ellátnak,nem fognak elküldeni.
3/3 A kérdező kommentje:
köszi :D én is úgy tudom, hogy ilyenkor belehet menni csak úgy mert mások is bementek így, csak szüleim lebeszéltek róla...de akkor teszek egy próbát...
2010. máj. 6. 21:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!