Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Egerben hogyan működik 4D...

Egerben hogyan működik 4D ultrahangra az időpontkérés?

Figyelt kérdés
Mintha olyat mondtak volna, hogy először kell befizetni a csekket, és csak azután lehet időpontot kérni, ha már bemutattuk, hogy be van fizetve. Sokat kell várni, vagy lehet könnyen kapni időpontot?
2009. szept. 21. 19:09
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
Szerintem az a legbiztosabb, ha felhívod őket és előre egyeztetsz, hogy pontosan mit és hogyan kell.:)
2009. szept. 24. 10:00
 2/21 A kérdező kommentje:

Voltam bent a kórházban kedden, és egész egyszerűen NEM tudták megmondani, hogy hol kell időpontot kérni. Hallottatok már ilyet???? csak feltételezik. vagy az sztk-s uh-nál kell, de most rendelési időben álljak sorba, amikor lehet nem is ott kell??

a másik lehetőség, meg a diagnosztikai labor, ahol sosincs senki, és nem foglalkoznak az emberrel, mert még egy szék sincs kirakva az ajtó elé, hogy le tudjon ülni a paraszt. nem egri vagyok, ugye voltam bent kedden, most mennyek be mégegyszer, ha sikreül időpontot kérni, akkor megint a férjemmel. nem igaz, hogy nincs egy kib@szott telefonszám, amin tudnak időpontot adni, és ha ott vagyunk, kb 5 perc befizetni a csekket. a csőd szélén áll az egri kórház, és engem járkáltatnak, mintha nekem kéne a pénz! nemhogy örülnének, hogy valaki akar adni 10000ft.

2009. szept. 24. 10:48
 3/21 anonim ***** válasza:

huh, hát ez tényleg nem semmi. O.o ha nagyon nem jön be, esetleg más nagyobb városban kéne körülnézni a neten, hogy van-e arrafelé 4d-s uh. esetleg magándokiknál szokott még lenni ilyen lehetőség.

sajna nem egri vagyok, így nem vagyok képben az ottani dolgokkal kapcsolatban.

mindenesetre sok sikert!

(első voltam)

2009. szept. 24. 12:16
 4/21 anonim ***** válasza:
Én a helyedben Gyöngyösre mennék a kórházba ha megteheted. onnan sok pozitívat hallottam. Én is egri vagyok de én debrecenben voltam 4d-n. Nem bántam meg...
2009. szept. 24. 13:17
 5/21 anonim ***** válasza:
Egerben új dolog a 4D. Gyöngyösre is mehetsz :)
2009. szept. 24. 14:01
 6/21 anonim ***** válasza:
Ha Egerben nem jön össze, akkor Gyöngyös vagy Miskolc.
2009. szept. 24. 14:01
 7/21 A kérdező kommentje:
és esetleg azt tudja valaki, hogy gyöngyösre hogyan lehet bejelentkezni? mert oda se nagyon szeretnék csak azért elmenni, hogy időpontot adjanak, csak majd már az ultrahangra.
2009. szept. 24. 14:33
 8/21 anonim ***** válasza:

A google csodákra képes :))))))

[link]

2009. szept. 24. 14:49
 9/21 A kérdező kommentje:
köszi
2009. szept. 24. 15:06
 10/21 anonim ***** válasza:

Szívesen! :)

További boldog babavárást kívánok :)

2009. szept. 24. 15:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!