Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Egerben hogyan működik 4D...

Egerben hogyan működik 4D ultrahangra az időpontkérés?

Figyelt kérdés
Mintha olyat mondtak volna, hogy először kell befizetni a csekket, és csak azután lehet időpontot kérni, ha már bemutattuk, hogy be van fizetve. Sokat kell várni, vagy lehet könnyen kapni időpontot?
2009. szept. 21. 19:09
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
googlen megnéztem az egrit is, adott egy központi kórházszámot, fel fogom hívni, de ha nem adnak időpontot telefonon keresztül, akkor én bemegyek, de nagyon kicsapom a balhét az tuti.
2009. szept. 24. 15:48
 12/21 anonim ***** válasza:

Azért csak nyugi! Várandós vagy, ne idegeskedj :)

Gondolom, Egertől Te sem vársz túl sokat úgy általában... :P

Pár hét múlva nem is számít már majd semmi, csakis a Pici :)))

2009. szept. 24. 16:22
 13/21 anonim ***** válasza:

Itt van egy egri kórházat dicsérő hozzászólás:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..

És ő talán a 4d-vel kapcsolatban is tudna neked segíteni.

2009. szept. 24. 17:13
 14/21 anonim válasza:
100%

Én Egerben készíttettem a 4D-s uh-ot. Az Uh-os vizsgálóban (nem a kórházi uh laborban)kértem időpontot. Odamentem rendelési időben, amikor szólították az embereket, szóltam, hogy szeretnék 4D-s uh-ot. Kb. fél perc múlva időpontot egyeztettünk, és másnap elkészült a felvétel a kórházi uh laborban. A csekket azon a napon kellett befizetnem, amikor a felvétel készült, a kartonozó melletti kis ablaknál. Egyébként mindent elmontak, egyáltalán nem éreztem magam hülyének. A megbeszélt időpontben pontosan megjelent a szonográfus hölgy. A baba minden porcikáját megmutatta, közben magyarázott, úgy, hogy még én laikus is értettem.

Nekem fantasztikus élmény volt, később a családomnak is, úgyhogy egyáltalán nem bántam meg a választásomat.

2009. szept. 24. 19:01
 15/21 A kérdező kommentje:

Köszi, végre egy valaki, aki tudja:)))

most nem eszetlenkedni akarok, de az időpontot a 2.emeleten a diagnosztikai laborban kérted?(az van szemben a nőgyógyászati ambulanciával) ugye????

2009. szept. 24. 21:09
 16/21 A kérdező kommentje:
Vagy az sztk-s ultrahangon?
2009. szept. 24. 21:11
 17/21 anonim válasza:

Az időpontot az sztk-s ultrahangon kértem, a felvételt a kórházi részen, a diagnosztikai laborban készítették (az ambulanciával szemben).

Sok sikert!

2009. szept. 25. 15:49
 18/21 A kérdező kommentje:

Már túl vagyok az időpontkérésen!!!:))))

googlen rákerestem: 4d ultrahang eger, és csak a kórház telefonszámát adta ki. Felhívtam ma délelőtt, és adtak időpontot! De örülök már, jobb volt telefonon, mint személyesen.

2009. szept. 25. 16:41
 19/21 anonim ***** válasza:

Szia Kedves Kérdező!

Megvolt a 4D-s ultrahang?

2009. okt. 6. 13:18
 20/21 A kérdező kommentje:

Megvolt. lett egy 47 perces dvd, a fénykép meg nagyon nehezen sikerült,mert mindig az arca elé rakta a kezét.

bár megjegyezném "négyszemközt", hogy nem voltam elájulva a minőségtől. Máshol is ilyen, vagy jobb?

2009. okt. 7. 10:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!