Miért rosszabodott a helyzet? Hisz' gipszben voltam.
Figyelt kérdés
Egy hete kaptam fekvőpgipszet ínszalag lazulásra(bokámnál). Ma mentünk vissza kontrollra. Mikor levették a gipszet, láttam, hogy mostmár a lábfejem is be van dagadva, és kék meg lila színű. :S Ettől függetlenül már nem fáj annyira, de nem vagyok benne biztos, hogy rá tudnék állni. Kaptam járógipszet.2010. febr. 22. 12:23
1/3 anonim válasza:
Persze,h be van dagadva, a gipszben bedagad. Nekem a kezem volt gipszben, de olyan dagadtak voltak mindig az ujjaim, meg lilák is. Szerintem attól,h nem mozgatja,használja olyankor az ember őket.
2/3 anonim válasza:
Igen, nekem is mindig bedagadt a gipszbe a lábam. Tornáztasd a lábujjaidat, az segíti a vérkeringésedet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!