Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Szerintetek mit csináljak?...

Szerintetek mit csináljak? Fojton fáj a fejem! Részletek lennt!

Figyelt kérdés
Mindig fáj a fejem, és ezt azért írtam ehhez a témához mert szemüvegse vagyok.Szerintetek mit kéne tegyek hogy ne fájon minden nap a fejem? (Különben most is fáj a fejem)
2010. ápr. 29. 21:17
 1/6 anonim ***** válasza:
Menj el szemészhez, hátha a látásod miatt van.
2010. ápr. 29. 21:41
 2/6 anonim ***** válasza:
Igaza van az első szólónak. Még annyit, hogy ha írsz a közösbe, kicsit jobban ügyelj a helyesírásodra. Nem nagy baj, de jobban néz ki.
2010. ápr. 29. 23:09
 3/6 anonim ***** válasza:

igen szemorvos, vagy ha nem múlna, akkor háziorvoshoz érdemes lenne elmenned:)

jobbulást:)

2010. ápr. 30. 00:08
 4/6 A kérdező kommentje:

Az első kommentra csak annyi hogy májusban megyek szemészetre, másodiknak annyi hogy sajnálom de nem voltam képben :D a harmadiknak meg az hogy májusban megyek!

Köszönöm a válaszokat!

2010. ápr. 30. 08:34
 5/6 anonim ***** válasza:
Szia. A fejfájás visszavezethető sokszor szemproblémára is, de lehet egyszerű frontérzékenység és plusz egy rossz táplálkozás eredménye. Én 38 éves (f) vagyok, világéletemben fejfájós voltam. Én átálltam a paleolit táplálkozásra (google sok találatot ad) és elmúlt az, hogy "FEJFÁJÓS" vagyok. Kb két hónap után, ahogy az étrendemet megváltoztattam, kb a tizedére csökkent a fejfájások darabszáma. Mostanában is csak akkor fáj, ha előző nap valamit "bűnözök" étel vagy italfronton. Nekem semmilyen érdekem nem fűződik hozzá, hogy népszerűsítsem, de bevált, hidd el.
2010. ápr. 30. 11:05
 6/6 A kérdező kommentje:
Hát én elég keveset eszek....
2010. ápr. 30. 11:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!