Szerintetek mit csináljak? Fojton fáj a fejem! Részletek lennt!
Figyelt kérdés
Mindig fáj a fejem, és ezt azért írtam ehhez a témához mert szemüvegse vagyok.Szerintetek mit kéne tegyek hogy ne fájon minden nap a fejem? (Különben most is fáj a fejem)2010. ápr. 29. 21:17
1/6 anonim válasza:
Menj el szemészhez, hátha a látásod miatt van.
2/6 anonim válasza:
Igaza van az első szólónak. Még annyit, hogy ha írsz a közösbe, kicsit jobban ügyelj a helyesírásodra. Nem nagy baj, de jobban néz ki.
3/6 anonim válasza:
igen szemorvos, vagy ha nem múlna, akkor háziorvoshoz érdemes lenne elmenned:)
jobbulást:)
4/6 A kérdező kommentje:
Az első kommentra csak annyi hogy májusban megyek szemészetre, másodiknak annyi hogy sajnálom de nem voltam képben :D a harmadiknak meg az hogy májusban megyek!
Köszönöm a válaszokat!
2010. ápr. 30. 08:34
5/6 anonim válasza:
Szia. A fejfájás visszavezethető sokszor szemproblémára is, de lehet egyszerű frontérzékenység és plusz egy rossz táplálkozás eredménye. Én 38 éves (f) vagyok, világéletemben fejfájós voltam. Én átálltam a paleolit táplálkozásra (google sok találatot ad) és elmúlt az, hogy "FEJFÁJÓS" vagyok. Kb két hónap után, ahogy az étrendemet megváltoztattam, kb a tizedére csökkent a fejfájások darabszáma. Mostanában is csak akkor fáj, ha előző nap valamit "bűnözök" étel vagy italfronton. Nekem semmilyen érdekem nem fűződik hozzá, hogy népszerűsítsem, de bevált, hidd el.
6/6 A kérdező kommentje:
Hát én elég keveset eszek....
2010. ápr. 30. 11:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!