Mennyi ideig tart a műtét? Faj?
Figyelt kérdés
Lézeres szem mutetem lesz Penteken retina levalas miatt; ( valakinek bármilyen tapasztalata van ezzel kapcsolatban legyen kedves irni. Elegge rettegek pedig 27eves vagyok; (2016. nov. 9. 17:56
1/6 anonim válasza:
nem fáj, adnak érzéstelenítőt + pár cseppet, amitől nem kell pislognod. rutinműtét.
2/6 A kérdező kommentje:
Koszi hogy írtál. Esetleg tudod hogy mennyi ideig tar
2016. nov. 9. 18:10
3/6 anonim válasza:
Te ebből jóformán semmit sem fogsz érezni. Fájdalmat bizonnyal nem. Csak tipp, de nem tart tovább 2 percnél...
4/6 A kérdező kommentje:
Koszi hogy írtál. Olvasgattam a neten igazabol remelem hogy cseppel erzestelenitek es nem tűvel.
2016. nov. 10. 14:17
5/6 anonim válasza:
Engem műtöttek lézerrel, bár nekem látás javító volt. Cseppekkel ugy elerzestelenitik, hogy semmit nem érzel, szo szerint semmit. A mutetbol ugy szinten semmit. Ugy emlekszem talán olyan 5 perc lehetett a 2 szemem, de lehet, hogy csak 3... Lényeg, hogy nagyon rövid.
6/6 A kérdező kommentje:
Koszi tul vagyok mar rajta. Kibirhato volt;)
2016. nov. 12. 15:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!