Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Lehet szükség műtétre ebben a...

Lehet szükség műtétre ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés
A szemem rossz. Rövidlátó vagyok. Egyik szememre -0.75, a másikra pedig +1 a szemem. Cylinder. A szemüvegem sajnos eltört már egy jó ideje. A fényes tárgyakat, közlekedési táblákat stb. többszöröződve látom. (Szellemkép, körvonal). Ezek le-és fel irányban tolódnak el az eredeti tárgyhoz képest. 19 éves vagyok és fiú. Mi lehet a probléma? (Ez egy jó 2 éve folytatódik folyamatosan és egyre jobban jön elő. A továbbtanulásom szempontjából nem lenne előnyös a szemüveg, mivel komoly fizikai és orvosi vizsgálaton is át kell esni. Javasolhat műtétet az orvos ebben a helyzetben? Már éjszaka is nagyon rossz.. Mit kellene,hogy mondjak az orvosnak? A válaszokat előre is köszönöm szépen!

2016. okt. 2. 14:22
 1/1 A Tengerész ***** válasza:
Az orvosnak azt mondd el amit itt leírtál. Aztán majd kérdez és te válaszolj őszintén. Nem is értem, miért gondolod, hogy itt a jobbára laikusok jobb tanácsot, megoldást javasolnak mint az orvos? Nem tudom miféle szakmára vonatkozik az, hogy " komoly fizikai és orvosi vizsgálaton is át kell esni", nekem kellett mondjuk reporvosi, mielőtt tengerésznek felvettek, de ha a szemed miatt kibuksz, azon nincs mit változtatni, hidd el nem véletlen az orvosi vizsgálat. Az meg, hogy 2 éve várod, hogy magától megjavuljon a szemed ostobaság. Menj orvoshoz. AZONNAL!
2016. okt. 8. 08:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!