16éves vagyok. nem voltam még így, de mintha látnám az orrom. És nagyon zavar. Mért van? Forduljak orvoshoz?
Milyen egyedi ember vagy, hogy van orrod....
Képzeld mindenki látja az orrát, mert valamilyen szinten a látószögébe esik, csak nem arra fókuszál az ember, hanem arra amit látni akar, ezért már fel sem tűnik.
Ha azon kattogsz, hogy látod az orrod és arra koncentrálsz, fókuszálsz, akkor elhiszem, hogy zavar, mert nem látsz akkor tovább az orrodnál - szó szerint!
Az is lehet, hogy nőtt az orrod. Nekem 15,5 fél évesen pár hónap alatt nagyobbra nőtt hirtelen, azóta jobban fázik.
22 éves lány
megnyugtatásul menj el szemészetre.
de én asszem kicsit ráparáztál és már annyira bekattant ez nálad,hogy zavaróvá vált.
nyugodtan menj el egy vizsgálatra és utána minden a helyére kerül.vagy azért mert korrekció kell esetleg,vagy azért mert kiderül semmi bajod és azonnal minden rendben lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!