Van egy seb amivel nem tudom hogy mit csináljak forduljak orvoshoz? Vagy hagyjam békén? Mert fehér színű nem váladékozik és nem fáj csakúgy ott van és zavar engem de nem tom hogy mit kezdjek vele
Figyelt kérdés
megvágtam magam reggel véletlenül, lemostam és raktam rá egy seb tapaszt és elfelejtkeztem róla és csak este a fürdéskor vetem le a kor vetem észre hogy a seb fehér színű először arra gondolta hogy majd el múlik ezé úgy döntöttem hogy várok párnapot de már legalább 5-6 nap eltelt és a seb nem gyógyult ugyanúgy néz ki mint amikor elsőnek észre vetem nem váladékozik és nem fáj de elég zavaró mert fehér színű csak a kor szokott kicsit fájni mikor meg fürdök de az hamar elmúlik2016. szept. 30. 21:28
2/3 anonim válasza:
De inkább menj el bőrgyógyászatra
3/3 anonim válasza:
A háziorvosod is segít, ha egyedül nem megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!