Lányok, titeket zavar ha fordyce foltok vannak a férfi péniszén?
Figyelt kérdés
Igaz még csak 16 éves vagyok, de már pár éve tele van a makkom alja fordyce foltokkal és eléggé idegesít a jövőre nézve.2016. júl. 7. 22:19
1/5 anonim válasza:
Ami a makkod alján van, annak Pearly Penile Papules (PPP) a neve. Ez a fordyce foltokhoz hasonló, jóindulatú elváltozás.
3/5 A kérdező kommentje:
Nem tudom milyennek számít, privátban küldhetek közeli képet és légyszíves ne értsetek félre! Nekem ez nagyon fontos!
2016. júl. 8. 22:25
4/5 anonim válasza:
Azt inkább neked kellene eldönteni, hogy téged ez mennyire zavar. Ha nem nagyon feltűnő, akkor ne izgulj miatta! Ha zavar, magánrendelésen tudod kezeltetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!