Lehetséges ezt gyógyteával rendbe hozni vagy forduljak komolyabb orvoshoz?
Az egeszseges taplalkozas mindenkepp jo. A rendszeres mozgas is. De gyogynovenyekkel ezt egesz biztos nem fogod tudni megoldani. A gyogynovenyek tobbsegenek a gyogyhatasa csak a meseben letezik.
Viszont konnyen megmergezheted magad ha tulzasba viszed.
Van más panaszod is, vagy csak ez? A menstruációs zavar nem elszigetelt jelenség, a hormonháztartás finoman szabályozott rendszer, ha valahol probléma támad, az összefügg az egésszel. Van jól bevált fitoterápia (szurokfű&cickafark tea, meghatározott napokon), itt kérhetsz tanácsot, teákat is:
Én inkább a holisztikus szemlélet híve vagyok, ami nem csak egy tünetet, hanem a szervezet egészét veszi figyelembe. Itt kaphatsz segítséget:
Nem vagyok fitoterapeuta, azért linkeltem be Gyuri bácsi honlapját, ő dolgozik együtt ilyen szakemberekkel, lehet tőlük tanácsot kérni. Orvosok között is vannak, akik tanultak fitoterápiát, és alkalmazzák kiegészítő kezelésként, vagy gyógyszeres terápia helyett, ha az nem feltétlenül szükséges.
Erről a szurokfű és cickafarkteáról olvastam, olyantól, akinek használt a tiédhez hasonló panaszra. Mértékkel alkalmazva a gyógyteák biztonságosak, általában ízesíthetőek kevés mézzel, esetleg cukorral.
En a cickafark-palastfu kombinaciot hallottam.
Van aki dicseri a gyogynoveny kombot,van akinek nem valt be. Vegulis egy probat meger.
Mindenképpen előbb ezt próbáld meg! Cickafarktea és barátcserje vagy palástfű tea.
Sajnos a nőgyógyászok ilyenkor max fogamzásgátlót adnak. Endokrinológust érdemesebb keresni, aki ezekkel foglalkozik, lehet pajzsmirigygondtól az inzulinrezisztenciát át bármi ami gondot okoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!