Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Érdemes elmennem szemészhez?...

Érdemes elmennem szemészhez? Leírnátok hogyan letettek szemüvegedek?

Figyelt kérdés
5.osztályban voltunk szemészeten(nem osztállyal)0,25volt mindkét szemem, 6.ban is voltunk(szintén nem osztállyal)akkor már 0,5 volt az egyik a másik0,25...most megyek nyolcadikba, néha ha messzire nézek akkor hunyorgáson kapom magam, meg ha fáradt vagyok akkor már 5 méterre is alig látok...szerintetek elmenjek?
2016. aug. 26. 15:39
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nem élesek?
2016. aug. 26. 22:05
 12/15 A kérdező kommentje:
Hát ha nagyon akarom akkor de...nem is honályosak, de nem is élesek...egy olyan 5-6 méterre már
2016. aug. 26. 23:11
 13/15 anonim ***** válasza:
Nekem úgy kezdődött általános másodikban, hogy az osztályfőnök mondta a szüleimnek, hogy egyre többször rosszul írom le, ami a táblán van és ezért rontom el a feladatokat, elmentünk egy szemvizsgálatra és tényleg, kiderült, hogy rövidlátó vagyok. Én magam nem vettem észre a dolgot. Aztán pár évig folyamatosan romlott és aztán beállt a mostani -4 körüli állapot, ami már vagy 20 éve nem nagyon változott.
2016. aug. 27. 00:46
 14/15 anonim ***** válasza:
Nekem 8. osztályba kezdődöt nem látam normálisan hogy mi van a táblán de amúgy nem is foglalkoztam vele mert a többiek se láták. 9. osztályos koromba jöttem rá hogy kéne szemüveg mert mindenki látot mindent csak én nem. Amúgy amikor meglett a szemüveg észre vette hogy szemüveg nélkül egy kicsit mindent sötétebnek látok szemüvegel pedig világosab lesz minden.
2016. aug. 27. 10:15
 15/15 A kérdező kommentje:

Na így fél év elteltével helyzetjelentés:

Nem érdekelt, hogy rosszul látok, de kedden volt az iskolaorvosnál szemvizsgálat, és ott beutaltak a szemészetre, elmentünk, és kell szemüveg, úgyhogy várom, hogy megjöjjön

Már alig látok....nembíroooom

2017. febr. 18. 19:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!