Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Hogy vegyem rá szüleimet...

Hogy vegyem rá szüleimet arra, hogy elvigyenek szemészhez? 12/l

Figyelt kérdés

van egy szemüvegem, amit 1 éve hordok. nem látok nélküle normálisan se közelre, se távolra, hacsak nem erőlködök. viszont ezzel a szemüveggel kezdek gyengén látni. ezt mondtam szüleimnek, de mondták, hogy nem vesznek új szemüveget, mert nincs rá elég pénz. másra kell költeni, s a többi...

a kérdés: milyen módon tudom meggyőzni szüleimet, hogy kéne az a szemüveg? a válaszokat előre is köszönöm!

2015. jan. 25. 10:37
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Menj el a háziorvosodhoz,ott mondd el a problémádat.Lehet,hogy tud segíteni.
2015. jan. 25. 10:44
 2/3 anonim ***** válasza:

a szemészetre nem kell beutaló.

jelentkezz be és kérj időpontot kontroll vizsgálatra.

az időpontra menj el, és megnézik a szemedet, és megmondják miért látsz rosszabbul a szemüveggel. a lelettel pedig menj haza, és ha látják hogy tényleg szükséges akkor lehet hogy megveszik inkább.

annak idején én is így győztem meg az anyámat hogy ne gyógyszerezzen tovább megfázásra, mert allergiás vagyok.

egyedül elmentem a tüdőgondozóba hogy bizonyítsam neki a tesztek eredményével hogy igazam van és fejezze be a folyamatos gyógyszerkúrát rajtam.

persze lettek maradandó károsodásaim a gyógyszerezés miatt de nem tudtam másképp anyámat leállítani.

2015. jan. 25. 11:49
 3/3 anonim ***** válasza:
Az iskolában mond el a tanárodnak a problémádat, és kérd meg, hogy segítsen valahogy
2015. jan. 25. 12:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!