Rosszul látok, anyám meg nem visz el szemészhez. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
13éves lány vagyok és már kiskorom óta küzdök látási problémákkal (a bal szemem gyenge és ha sokáig egy helyre nézek vagy elfárad a szemem bemegy. És rosszul is látok vele). Nem akar nekem szemüveget venni pedig mondtam, hogy sokkal jobban látok vele (tesómét ha átjön felveszem). Mi a francot csináljak?! Engem ez nagyon zavar... Le se szarja, hogy szenvedek, suliba se ülhetek hátra mert nem látok :(2013. szept. 3. 21:19
1/6 anonim válasza:
Van két lábad, és elsétálsz egyedül.Ennyire egyszerű.
2/6 A kérdező kommentje:
De nincs pénzem szemüvegre nem érted?! Azt hitted 13 évesen van annyi pénzem, hogy megvegyem a szemüvegem? A legolcsóbb akciós szemüveg is 10 ezer ami a leggyengébb . Azzal meg sokat érek ha elmegyek szemészhez, legalább 1 papíron is le lesz írva, hogy rossz a szemem -.-
2013. szept. 3. 21:29
3/6 A kérdező kommentje:
Ja és még hozzá teszem, hogy anyámat folyamatosan nyaggatom, hogy keressen nekem szemészetet, szemüveget már vagy május óta de "mindig elfelejti megnézni". kössz szépen, hogy ennyire érdekli -.-
2013. szept. 3. 21:32
4/6 anonim válasza:
Érdekes anyukád van... Nem törődik a lányával. Amúgy vannak olyan könyvek amik szem javítását célozzák. Például a Dobd el a szemüveged című. De több is van és neten is ha keresgélsz találhatsz ilyen oldalakat ahol vannak szemgyakorlatok, amiket rendszeresen csinálva javul a szemed. Főleg ha ilyen fiatal vagy még sokkal jobban javítható a szem szemüveg nélkül.
5/6 anonim válasza:
Tök egyszerű a megoldás! Elmész az iskolaorvoshoz aki el fog küldeni szemészetre! És ezt számon is fogja kérni az anyukádtól! Legalábbis nálunk így működik!
6/6 anonim válasza:
Igen! az iskolaorvos írni fog egy beutalót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!