Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » A szüleim nem akarnal elvinni...

A szüleim nem akarnal elvinni szemészhez? Miből fizessem ki így?

Figyelt kérdés
Az egyik szememmel szinte semmit nem látok (tompalátó vagyok) a másik is nagyon sokat romlott, mióta 5 éve nézték. Nincs pénzem rá. Kontaktlencsét is akarok csináltatni, mert utálom a szemüveget. Várjak vele még elkezdek dolgozni, mert nem tudok mit csinálni? 3 év múlva várható, hogy befejezem az iskolát. Abban igazuk van, hogy eddig egyikkel sem láttam és rám erőszakolnak egy óvodásnak való keretet.
2016. júl. 9. 16:30
 1/8 anonim ***** válasza:
SZTK-ban ingyenes a szemvizsgálat, a legolcsóbb keret amit vettem, az 2000 forint volt, az annál olcsóbb meg az a gumikeret, ami ingyen van és gyógyegér fejed lesz benne
2016. júl. 9. 16:42
 2/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is tompalátó vagyok, de azon sajnos nem lehet segíteni, csak esetleg fiatalkorban szemleragasztással. A kontaktlencse sem fog segíteni rajta semmit, és lézeres műtéttel sem tudják korrigálni.

2016. júl. 9. 16:46
 3/8 A kérdező kommentje:
Kontaktlencsét fogok hordani, ha kell. Pont egy idióta keret miatt hagytam abba szemüveget hordani, nem vántam meg.Akkor mégis várok vele, még lesz saját keresetem. Azt mondják, oldjam meg magam, mert régen falun se járt senki szemészhez. Mindegy melyik kórházba megyek?
2016. júl. 9. 16:49
 4/8 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy a másik, a jó szememmel sem látok rendesen, +3,5 volt a régi szemüvegem.
2016. júl. 9. 16:50
 5/8 anonim ***** válasza:
Elég primitívek a szüleid.
2016. júl. 9. 21:09
 6/8 A kérdező kommentje:
Erre sajnos már rájöttem. Nem segít, hogy ezt írod.
2016. júl. 9. 21:25
 7/8 anonim ***** válasza:

Szemészetre elmehetsz egyedül is.

Nagyszülő, keresztszülő, egyéb rokon nem tud segíteni?

Nyári munkát, alkalmi munkát nem tudsz vállalni? Abból megvehetnéd a szemüveget.

2016. júl. 10. 08:02
 8/8 anonim ***** válasza:
Kontaktlencse drágább, mint a szemüveg...
2016. júl. 13. 05:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!