Mennyibe kerül nagyjából az Ofotértben egy pár szemüveglencse?
Nekem +1,5 van,10ezret fizettem a lencsecseréért,és sajnos nem is tudtam hordani,mert elrontotta az erősségét a szemész. Egy pár multifokális lencse(közelre és távolra is használható) meg olyan 40ezer körül mozog.
Szemüvegemért 2012-ben 23at(17 ebből a keret) fizettem,de akkor +0,25 és +0,5 volt csak.
Nekem áprilisban (amikor akciós volt)az "alap" felszereltséggel műanyag,UV szűrő,extra felületkeményítés,pára és vízlepergető réteg,többrétegű antireflex bevonat(ezek nélkül manapság már nincs lencse)volt 23.000Ft+ becsiszolás 1200Ft.
-3,00 dioptria
Szemmel kell tartani őket mert úgy pakolgatják rá az extrákat hogy a végén már 80.000Ft-nál tartottunk a 24.000-es kerettel,úgy szóltam rá hogy ennyire azért ne vigye túlzásba pl.a fényre sötétedő réteggel stb.De egy 3300 Ft-os biztosítást azért csak rácsempészett...
Tegnapi napon lett nekem egy 26ezres kerettel összesen 86e.
Kékfény szűrő, keményített felület, uv szűrő, 2év biztosítás és ‘relax lencse’. Olyan 25e volt a kedvezményem, így is ilyen sok volt az ofotértben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!