Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Ti mindig ugyanazt a lencse...

Ti mindig ugyanazt a lencse márkát rendelitek, vagy szoktatok variálni?

Figyelt kérdés

A kérdésem az lenne, hogy ti ugyanazt rendelitek mindig, amit anno az optikus mondott?

Én eddig azt csináltam és gondolkodom, hogy kiprobalok másfajtat. Természetesen olyat,ami megegyezik az eddigiekkel csak más anyagból gyártották, de ugyanúgy lágy lencse.

Ebből lehet baj?

2016. júl. 24. 20:30
 1/6 anonim ***** válasza:
nem biztos, hogy bírni fogja a szemed
2016. júl. 24. 20:33
 2/6 anonim ***** válasza:
Ne jatssz a szemeddel, az optikus azert adta azt a lencset mert az felelt meg a szemednek. Ha esetleg mast akarsz kiprobalni, akkor mondd neki es ad masikat, de te ne kezdj el semmifelekeppen sem kiserletezni.
2016. júl. 24. 22:49
 3/6 anonim ***** válasza:

Mivel más az alapanyag, az egyező paraméterek ellenére sem 100%, hogy ugyanúgy passzolni fog. Lehetsz rá allergiás is. És nem biztos, hogy te megtalálod az ahhoz legmegfelelőbb folyadékot (ugyanis ez sem mindegy, csak sokan nem veszik figyelembe).

Én nem szoktam variálni. Minek tenném, ha bevált? Ha pedig úgy érzem, hogy nem megfelelő, elmegyek vizsgálatra és kérek mást. Most nehogy már pár ezer forintot sajnálj, mégis a látásodról van szó.

Max annyit variálnék, hogy átcsomagolt, private label változatban venném ugyanazt. De a mostani lencsémből nem létezik olyan, úgyhogy ez sem opció.

2016. júl. 25. 16:32
 4/6 anonim ***** válasza:
Pár éve próbálkoztam más lencsékkel, 4 fajta színes, 2 sima, mindnek csak az anyaga volt más mint amit használok. A színesek alapból a szememen sem maradtak rajta 1 percnél tovább, a 2 sima pedig szúrt mindig. Szóval ezek után én maradok annál az egynél ami bevált. Remélem nem szüntetik meg sose, mert akkor leszek bajban...
2016. júl. 27. 18:17
 5/6 anonim ***** válasza:
Én ugyanazt rendelem mindig, amit először felírtak.
2016. júl. 28. 21:40
 6/6 A kérdező kommentje:
Nem rosszabb fajtát szeretnék venni, hanem nagyobb legateresztesu kepessegut stb. Csak azt néztem, hogy más az anyaga. Bár engem nem vizsgált meg az orvos, hogy allergiás lennék a lencsemre, csak felirt amit náluk lehet venni jó drágán. Már a netrol rendelem,kicsit jobb az ára, csak gondoltam kiprobalok valami jobbat is.
2016. aug. 2. 23:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!