Ofotért vagy inkább más?
Voltam szemorvosnál és hát megalapította, hogy szemüvegre van szükségem. Így hát fel is írt egyet.
Meglepődtem amikor a szemorvos elmondta, hogy bárhol megcsináltathatom a szemüveget csak ne az Ofotértben, mert ott nagyon rossz minőségű lencsékkel dolgoznak. És csak azért vannak a nagy akciók, mert így akarják eladni a rossz lencséjüket.
Érdekelne, hogy ennek van-e valóság alapja? S, ha igen akkor hol lenne a legjobb megcsináltatni a szemüveget.
A válaszokat előre is nagyon szépen köszönöm!
Nem hinném hogy rossz lencséket csinálnak.
11 éve vagyok szemüveges, mindig is hozzájuk jártam. Nagyon meg vagyok elégedve velük. És kedvesek, segítőkészek is.
Én is ott készíttetem évek óta, sokkal jobbat csináltak (kényelemre is) mint korábban kis optikában jóval drágábban, gyorsak is és van akció, nem mindig amúgy!
Amúgy ugyanolyan lencsével dolgoznak mint a többiek (márkára ugyanolyat kaptam mint korábban csak ők végre figyelembe vették a cilindert!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!