Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Akik neten vásárolnak kontaktl...

Akik neten vásárolnak kontaktlencsét hova mennek szemvizsgálatra?

Figyelt kérdés
2016. jún. 8. 10:48
 1/10 anonim ***** válasza:

előbb optikába kell elmenni ilyen gonddal.ott megbeszélni és kipróbálni az adott lencsét az adatok ismeretében.. és nem kötelező ott megvenni a lencséket.. az adatok rajta vannak a papíron amit az optikus ad..otthon szépen megrendeled a lencséket és kész. ugyanazt kapod kézhez, mint amit az optikában árulnak.

persze nincs ingyen a vizsgálat, főleg ha nem is vásárolsz utána ott,akkor ritkán igyenes. de így is olcsóbb, mint az optikában venni.

adatok ismerte nélkül hasraütés szerűen nem szabad kontaktlencsét rendelni. egyrészt nem is lesz kényelmes,másrészt egészségtelen is

2016. jún. 8. 10:54
 2/10 A kérdező kommentje:

Már 6 éve hordok lencsét, de most akarok átálllni a netes rendelésre, mert sokkal olcsóbb.

Csak így nem "pofátlanság" elmenni az optikába vizsgálatra? Mondjuk nekem eddig ingyen csinálták.

2016. jún. 8. 11:01
 3/10 anonim ***** válasza:

6 éve ugyanolyan a lencséd?

akkor nem kell vizsgálatra menni, elvileg tudod az adatokat..

2016. jún. 8. 11:37
 4/10 A kérdező kommentje:
Nem, sajnos időközönként romlik a szemem.
2016. jún. 8. 14:26
 5/10 anonim ***** válasza:

jah értem hát akkor egyszer rá kell szánni azt az összeget amit a vizsgálatért kérnek, (3000-5000 közt) mert tényleg úgy van hogyha nem az adott optikában lesz a megrendelés akkor ki kell fizetni a vizsgálatot. Hosszú távon –az olcsóbb netes rendelés miatt- még így is megéri. Nyilván utána egy darabig rendelgethetsz a kapott eredménnyel, vizsgálatra elég mondjuk 1 év múlva menni.

Vagy SZTK-s rendelésre is mehetsz ingyen..

2016. jún. 8. 14:33
 6/10 anonim ***** válasza:
sztk-n nem foglalkoznak a kontaklencsével.. én is ennek reményében vártam 3 hónapot az időpontomra..ott mondták,hogy optikába kell menni illesztésre..sztk-n csak a dioptriát tudtam meg.
2016. jún. 8. 15:20
 7/10 anonim ***** válasza:
szóval menj el egy optikába.. egyszeri vizsgálat költség..de már kb az első rendelésnél visszajön az ára.utána meg jobban megtérül.
2016. jún. 8. 15:21
 8/10 anonim ***** válasza:
Én úgy csináltam, hogy az optikában megvettem az első adagot a vizsgálat után, utána már a neten rendeltem :)
2016. jún. 8. 16:41
 9/10 anonim ***** válasza:
Minden évben szokott lenni ingyenes vizsgálat optikákban, talán októberben, de nem biztos. Van ahol többször is van. Mondjuk én csak akkor megyek ha érzem hogy új dioptria kell. Kb 5 évente. Lencsét sose vettem optikában, már az elejétől kezdve neten rendelem.
2016. jún. 9. 21:49
 10/10 anonim ***** válasza:

Optikába megyek kifizetem a vizsgálatot

Vagy szemészetre

Félévente, ugyanis nem elsősorban a dioptria miat kell járni

2016. jún. 10. 07:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!