Régen bontott kontaktlencse?
Még március végén bontottam ki egy pár egyhavi kontaktlencsét, amit nagyon maximum háromszor hordtam. Azóta megtisztítva vannak a tokban. Szerintetek ha laposan megtisztítom, akkor még hordhatom pár alkalommal? A szavatossági idő 2018 április.
A kérdés azért merült fel, mert a vákuumcsomagolásban természetesen nem éri levegő, azért áll el évekig, míg a tokban valamennyi minimális levegő érheti, így véleményem szerint veszíthet a szavatosságából.
Köszönöm a válaszokat!
Nem cseréltem rendszeresen a mosófolyadékot, csak mikor használtam, ez 2-3 alkalmat jelent. Viszont használat előtt elmostam mindig. De nem hiszem, hogy a mosófolyadék csak úgy megromlana, mert fél évre elegendő kiszerelést vettem, és az még nem telt le.
Mindenesetre ma kicseréltem a mosófolyadékot, majd holnap is ki fogom, mert csak holnapra kell 3 óra erejéig, úgy döntöttem bevállalom, ha mégis kellemetlen, akkor végső esetben kiveszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!