Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Vérben van a szemem, rendszere...

Vérben van a szemem, rendszeresen fáj a fejem, ez mitől van? 16L (részletesebben lent)

Figyelt kérdés

kb 3 hete egyik reggel ugy keltem,hogy kicsit vérben volt a szemem,hagytuk is egy darabig anyával,mert azt hittük biztos valami belement,de egyik nap nem tudtam elaludni,olyan szinten fajt a fejem,meg a szemem,legszívesebben sírtam volna,a szemem meg teljesen vérben volt. Anya adott kálciumot és flextort,utána jobb lett. Elmentem az orvoshoz,kiírt szemcseppet,és azt mondta,hogy kamillázzam,meg hogy ha továbbra is ilyen lesz,menjek vissza. azóta eltelt egy hét,rendszeresen csepegtettünk,volt két nap,amikor egyáltalán nem volt piros,viszont tegnap arra kelek fel,hogy megint iszonyatosan fáj a fejem,meg a szemem,persze az meg ismét teljesen vérben volt,hányingerem us volt,remegtem,nagyon rossz volt..

és fogalmam sincs mitől van.

szerintetek?

2016. jún. 4. 08:54
 1/7 A kérdező kommentje:
*flectort. bocsánat,ha pár dolgot félreírtam:D
2016. jún. 4. 08:55
 2/7 anonim ***** válasza:

Szerintem ezt több dolog is okozhatja. Anyukáddal együtt menjetek el az orvoshoz, és kérjetek beutalókat különböző kivizsgálásokra.

A látásod egyébként jó? Nekem akkor volt véres a szemem, és fájt iszonyatosan sokat, és erősen a fejem, amikor megromlott a látásom, de még nem hordtam szemüveget. Jó fél éve szemüveges vagyok, de most már jóval ritkábban fáj a fejem.

Aztán a szemed lehet "piros" allergiától is, bár a fejfájás nem hinném, hogy jellemző tünete az allergiáknak.

Még az is eszembe jutott, hogy esetleg magas a vérnyomásod.

Mindenesetre kár ezzel szenvedni, el kell menni kivizsgálásra, hogy minél hamarabb megtalálják mi a baj.

2016. jún. 4. 09:20
 3/7 anonim ***** válasza:
Vérnyomásod nem magas? Nekem 180 volt a vérnyomásom amikor nagyon fájt a fejem és bepirosodott a szemem.
2016. jún. 4. 15:35
 4/7 anonim ***** válasza:
Menjetek vissza az orvoshoz, ha szükséges menjetek el szemorvoshoz is. Magasvérnyomás, stb mellett cluster fejfájás és szürkehályog is okozhat ilyen tüneteket (bár ez utóbbi nem szokott ilyen fiatalon lenni, és általában nem mindkét szemen.)
2016. jún. 5. 10:54
 5/7 A kérdező kommentje:

Mondtam már neki,de csak azt hiszi,hogy lógni akarok..

és 10 éves korom óta vagyok szemüveges,csak egy ideje nem hordom,mert kicsi,és a szemem is romlott. nyáron kapok elvileg újat. a vérnyomásom az normális,anya rendszeresen méri,meg az orvos is megnézte:)

2016. jún. 5. 16:07
 6/7 anonim ***** válasza:
Itt van a valószínű ok, magad írtad le. A szemüveget nem hordom mert kicsi is meg gyenge is, és valszeg nyáron kapok újat. Nem értem, miért kell megvárni, amíg komolyabb baj nem lesz? Persze ha több szemed van, pl. 4, akkor megértelek.
2016. jún. 6. 12:52
 7/7 A kérdező kommentje:
az a baj,hogy én ezzel teljesen tisztában vagyok,csak a szüleim nem:)
2016. jún. 7. 07:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!