Ha valaki szemüveges de nem hordja rendszeresen akkor mi fog történni?
Figyelt kérdés
2014. nov. 10. 18:06
1/5 anonim válasza:
Van, akinek elkezd fájni a feje.
2/5 anonim válasza:
Nekimegy egy oszlopnak,és meg fog fájdulni a feje.Idővel romlani is fog a szeme,már ha kontaktlencsét se használ helyette.Én kiskoromban évekig nem hordtam,és legalább 2,5 dioptriát romlott a szemem.
3/5 anonim válasza:
Nekem -5-ös a szemem és cylinderes is. Én 1 évig nem hordtam a szemüveget ezért elől ültem.
Ezalatt 1 dioptriát javult a szemem.
Most, hogy kontaktlencsém van fél dioptriát visszaromlott.
4/5 anonim válasza:
Az történik hogy nem lát nélküle amikor nem hordja.
Amúgy a szem romolhat/javulhat szemüveggel is meg nélküle is. A szemüveg csak segédeszköz.
5/5 anonim válasza:
Ha nem hordod, akkor javulni fog a szemed, ez biztos. (Esetleg akkor romolhat, ha amúgy is romlana, de akkor is kisebb mértékben.)
Hisze gondolj bele: ha nem használod, "elkényelmesednek" az izmok, és egyre rosszabb lesz. Magamon tapasztaltam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!