Hany evesen lettetek szemuvegesek?
Figyelt kérdés
2016. máj. 5. 20:31
1/9 anonim válasza:
32 évesen. Programozó vagyok és olvasószemüveget kell már hordanom a gépezéshez. 0.5-öst. Először zavart, hogy úgymond megöregedtem, de 2 év után már sikerült elfogadnom. Operáción még nem gondolkoztam :)
2/9 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszt. En 40 vagyok es most leszek szemuveges. Nekem is baratkoznom kell a gondolattal. Nem megy konnyen... :-(
2016. máj. 5. 20:36
3/9 anonim válasza:
12, akkor már -2.0 kellett, ez 16 éves koromra -4,5 körülire romlott.
Az ezután jövő több évtizedes napi tizensok óra számítógépezés a világon semmit nem rontott rajta, maradt, amilyen volt.
Majd meglátjuk, később, mi lesz.
Most nagyon hercig kis szemüvegem van, nagyon szeretem, ez a szint pedig nem olyan vészes, hogy egészen borzalmas legyen nekem szemüveg nélkül. Oké, a monitort és kb. semmit nem látok élesen (csak ami közel van, azt jobban látom, mint az átlagember vagy én, szemüveggel), de amik pl. animékben vannak,hogy az ember szinte vak lesz, az nem ezen a szinten van s a vékonyított lencsék sem néznek még ki rosszul :)
4/9 anonim válasza:
8 évesen lettem szemüveges, most 40 vagyok.
5/9 anonim válasza:
A tesom 3évesen most 11 éves . Nagyon erős szemüveg kell neki. De már javult a látása.
6/9 anonim válasza:
14 éves korom körül volt -3-as mindkét szemem, de szemüveget sose hordtam. 22 évesen lett kontaktlencsém.
7/9 A kérdező kommentje:
Utolso, nem szedultel, nem fajt a fejed szemuveg nelkul?
2016. máj. 6. 15:22
8/9 anonim válasza:
Mai naptól kezdve..és 21 évesen. L
9/9 anonim válasza:
10 éves kor körül, -1,5 körülivel kezdtem, viszonylag gyorsan felment -4 körülire, aztán az elmúlt 20+ évben ott maradt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!