Miert ad a szemesz +3 olvaso szemuveget ha a bolti + 1.5-ossel teljesen jol latok. Sokan mondtak akik szemuvegesek, majd megszokom. Mit gondoltok?
Koszonom a valaszt.
Azert tettem fel ezt a kerdest, mert komoly vita keletkezett a parommal a szemuveggel kapcsolatban, mert en ezt ereztem az elso perctol kezdve, nekem nem kell ilyen eros szemuveg. De a parom azt mondta, nem en vagyok az orvos, hogy eldontsem, mi kell az en szememnek.Mivel ez az eletem elso orvos altal adott szemuvege, ell kell fogadnom a tenyt, hogy ez kell es meg kell szoknom.
Ez a valasz kisse megerosit abban, hogy vissza kell mennem ujabb szemvizsgalatot kerni, mert en is ugy erzem, hogy tul eros szamomra a szemuveg.
Az mindennapi hasznalatra, adott, +1.5-os ez is erosebb mint amit en erzek, hogy kellene.
De az olvasoszemuveget, amit az orvos adott nem akarom hasznalni mert +3.
A bolti +1.5 hasznalom, mert azzal teljesen jol latok minden apro betut. Ha felrakom a +3ast minden hatalmas.
Bar csak laikus vagyok, de azt gondolom, hogy hirtelen fog romlani tovabb a szemem, ha tul eros a lencse.
Vagy nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!