Egyszerűen nem tudom magamnak felrakni a kontaktlencsét. Mit tegyek?
Nekem is nagyon nehezen sikerült eleinte, mert nagyon mélyenülő szemem van és érzékeny is szóval nem tudtam megállni pislogás nélkül. Az a módszer vált be, hogy a mutatóujjamat igyekszem minél szárazabban tartani, hogy ne ragadjon rá a lencse, aztán széthúzom a szemhélyaimat, a felsőt a bal az alsót a jobb kezem középső ujjával (így közben a mutatóval be tudom majd tenni). Szemben állok a tükörrel és aztán elfordítom a fejem egy kicsit de továbbra is a tükörbe nézek, így ey kicsit több fehér rész látszik a szememből, oda helyezem a lencsét aztán még a szemhélyamat mindig tartva oda nézek ahol a lencse van. Nekem ez a kis illusztráció segített: [link]
Remélem értehtően írtam és segíteni fog, ne add fel! :)
Turelem
De a szemorvos nem mutatta meg? Nalam ugy volt hogy az orvos megmutatta hogy kell betenni, majd en es ha 1 oraig tart akkor is kitartott volna mellettem xd utana egy negyedórát sétáltatott hogy szokjam, vagy hogy mutat-e a szemem valami irritaciot stb utana pedig megmutatta hogy vegyem ki oket utana vissza es utana ezt nekem Ja meg kellett csinalni. Ezek utan nem volt problémám . A jo orvos tesz mindent :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!