3 éves kisfiam nem akarja hordani a szemüvegét. Neki vagyok keserdve! Tudnátok segíteni?
2 hete kapott szemüveget fiam. +1,5 mindkét szemre. Aznap amikor megkapta, rajta volt 3x 15 percet. Másnap már csak egyszer volt rajta. Magyarázzuk neki hogy szükséges, ígérgetünk nekivmindent, fenyegettük, de semmi.
Vki tudna segíteni!?
Nincs kiközösítve az óvodában (vagy máshol) bármi miatt? Van szemüveges gyerek a csoportjában?
A szemüvegessé válást eleinte elég nehéz megszokni, mert nagyobb változást okoz az ember kinézetén. Az 1,5 még viszonylag gyenge, ha majd erősebb lesz, akkor majd állandóan fogja hordani. De ezt szokni kell.
Köszönöm a válaszokat!!!
2. válaszoló: köszönöm a bíztatást! Szerencsére nincs kiközösítve. Minden gyerek szeretettel fogadta, dícsérték.
1. válaszoló: ez a módszer saját gyerekednél bejött? Hány nap után nem vette le? Én egy napig próbáltam így, de nagyobb ellenállás lett az eredmény. A csak azért sem. Dackorszak közepén vagyunk
Az elsö vagyok: nekem kb két hét volt, mire rájött, hogy a szemüveggel jobban lát, és nem vette le utána.
De biztos, hogy jó a szemüvege? Mert egy ismerösnél rossz erösséget állapítottak meg neki és azért nem akarta hordani, mert még rosszabbul látott vele, mint nélküle, csak még a feje is fájt töle meg szédült.
Hűha! Két hét! Akkor kitartóbbnak kell lennünk. Már nekem is megfordult a fejemben hogy elviszem másik szemorvoshoz is kikérni a véleményét. De addig erőltessem? Holnap körbe kérdezgetek ki tud vmi jó dokit. Remélem sikerül hamar eljutnunk valakihez.
Nálatok javult a kicsi szeme a szemüvegtől? Minket azzal bíztatott az orvos, hogy talán majd később elhagyhatjuk. De ugye ahhoz állandóan hordania kellene
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!