Van itt olyan aki kancsal?
Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem, hogy titeket nem szóltak meg illetve tettek rátok megjegyzést e miatt?
14 éves vagyok de már kezd a bal szemem kicsit kijjebb fordulni mint a másik... :c
2016. febr. 5. 20:01
1/5 anonim válasza:
Az vagyok. Menj szemészetre, írass fel szemüveget. A szemüveg korrigálja is a szem állását és nem fog látszani.
2/5 anonim válasza:
Én kancsal vagyok de még senki nem mondta a pofámba hogy az vagyok...
3/5 anonim válasza:
Én az vagyok, és engem sokáig piszkáltak is miatta de már nem érdekel, bár nagyon zavar hogy nem látok, csak az egyik szememmel, és ha oldalra nézek akkor fáj a szemem és érzem hogy nem jól áll, nem tudom ez mennyire érthető :D 16, lány
4/5 anonim válasza:
Utolsó: Menj el szemészetre, írnak fel szemüveget és látni fogsz. :)
5/5 anonim válasza:
(ui: Kontaktlencsével elérhető a két szemes látás. Tapasztalat. ;) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!