Szem és fejfájás irodai munkától. Mit lehet tenni ellene?
Munkahelyemen szinte minden nap megfájdul a fejem és a szemem. Az irodában ledes "neoncsövek" vannak. Amikor egyedül voltam kísérleteztem és rájöttem, hogy nem fájdul meg annyira a szemem ha nem ég nap közben a lámpa. Így is kicsit megfájdul. Valószínű, hogy a monitor is zavarja a szemem. A fényerejét már lecsökkentettem kicsit.
Létezik valami megoldás, hogy a led fény ne zavarja annyira a szemet? És milyen a legjobban szemkímélő monitorbeállítás? (kontraszt, fényerő..stb)
Ha valakinek van tippje, előre is köszönöm!
Az orvosok ezeket a tüneteket már régóta ismerik. Nálam ugyanez a szitu. Konfliktus nélkül nem tudod megoldani, hacsak nem te vagy a nagyfőnök, illetve sokmindent megengedhetsz magadnak..
ha nem, akkor munkahelyváltoztatás, vagy szép csendben próbálkozni valami más világítással, és egy fóliával a monitorra..Egyébként törvényileg jár egy monix szemüveg, amit pont a szem védelmében rendeltek el. 40e forint, de megéri.(a cég fizeti)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!