Irodai munkától fejfájás. Mit tehetek ellene?
Irodában dolgozok számítógéppel kb 1 hónapja, és eddig is fura volt a fejem meló után...a neon lámpára gyanakodtam de mostanában a sok olvasástól (most jelenleg külföldi gépkönyveket fordítása) megfájdul a fejem. Lehet ez ellen valamit tenni? valaki járt már hasonló cipőben? mit lehet tenni az ilyen fejfájás ellen?
Amúgy sajnos eléggé fejfájós vagyok a frontokat is megérzem.
Ha valaki tud segíteni vagy tanácsot adni előre köszönöm!
Menj el szemvizsgálatra. Ha nincs baja a szemednek, akkor pedig érdemes számítógéps szemüveget csináltatni. De lehet, hogy csak simán szemüveg kell.
Amúgy a fejfájásnak általában van oka, csak meg kell találni. Vezess étkezési naplót, és próbálj rendszert találni.
Nekem a bolti csirkétől van migrénes fejfájásom, 2 nappal az evése után jön ki, és 2-3 napig tart. Ha nem eszem, tünetmentes vagyok.
1: Nem irodai asszisztens vagyok. :) Így sajnos szerintem nem tudok segíteni. Én kicsit "mindenes" vagyok...fordítok, pályázati anyagokat gyűjtök, prospektust csinálok, tanulmányokat keresek...:)
de azért elmondom a programokat amiket használok, hátha segít valamit..
grafikus programok (photoshop, illustrator, corel)
tervező programok (autocad, inventor, solid edge)
irodai programok (word, excel, access...stb)
2: ahogy mondtad, hogy Neked ételtől szokott fájni a fejed átgondoltam, hogy amióta fáj eszek-e valamit, amit nem szoktam....és van...egy kajakiegészítő...(fehérje) megfigyeltem, hogy 3-4 óra után megfájdítja a fejem.... :/
köszi a tippet! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!