Nem látom a táblát hogy mondjam el a tanárnak?
Figyelt kérdés
Attól félek ha megmondom hogy nem látom a táblát elküldenek szem orvoshoz :-\ 11/f2015. okt. 15. 07:28
11/24 anonim válasza:
jaj, megijedtem. meg is dadazol, ha nem maradok csondben, kisember?
12/24 A kérdező kommentje:
5 ös vagyok nyelvtanbol és fogalmazáyból is.miért,te meg nem tudsz ékezetet irni...
2015. okt. 15. 16:16
13/24 A kérdező kommentje:
Hány éves vagy? Én olyan 5 nek nézlek XD
2015. okt. 15. 16:17
14/24 anonim válasza:
konzekvensen 'kebzeld'-et irsz 'kepzeld' helyett, a tobbi ordito hibadat mar meg sem emlitem. az ekezeteim hianyat kar hanytorgatni, gondolom eletedben nem lattal meg a magyaron kivul mas nyelvu billentyuzetet...
15/24 A kérdező kommentje:
1 az hogy tableten vagyok 2 az hogy vagn egy angol és egy német billentyűzetű saját gépem sőt karácsonyra kapok egy még erősebb gépet. Jajj te kötsz bele a helyesírásomba ha még ékezetet se tudsz?( külföldi billentyűzetű gépen is van ékezet)
2015. okt. 15. 16:31
16/24 anonim válasza:
Szóban. Mondjuk : "Tanárnő, nem látom a táblát ". Innentől kezdve javasolhatja a szemorvost, kötelezni nem kötelezhet a látogatására, vagy előrébb ültet. Esetleg szól a szüleinek, hogy a gyerekük nem lát rendesen.
Bár egy ötös tanulónak ez leeshetne elsőre is, de a fogalmazásmódod alapján nem szorult túl sok ész abba az ötös tanuló fejedbe. Illem meg pláne nem.
Halkan megjegyezném amúgy, hogy a helyesírás nem ott kezdődik, hogy ír-e az ember ékezetet vagy sem. Viszont a központozásra azért figyelhetnél, még tabletről is. És láss csodát, én is tabletről írok, mégsem okoz majd fejfájást a kommentem elolvasása másoknak. :)
17/24 anonim válasza:
Ötös vagy... egyelőre. Ha nem látod rendesen a táblát, akkor majd a jegyeid is elkezdenek romlani. Ha a tanárok nem is, de a szüleid előbb-utóbb észre fogják venni, és elvisznek a szemészetre. Ott kapsz egy szemüveget, és újra hozhatod az ötösöket.
18/24 anonim válasza:
Anno velem is ez történt, nem szóltam senkinek sem. Észrevették, hogy hibásan másolok a tábláról. Automatikusan értesítették a szüleimet a tanárok, és elvittek szemorvoshoz, így lettem szemüveges.
19/24 anonim válasza:
19:07-esnél a pont, remélem pár évvel később visszaolvasod a kérdésed a válaszaiddal együtt, és elgondolkodsz magadon.
20/24 A kérdező kommentje:
Már beűltem az 1. Padba és látom
2015. dec. 19. 20:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!