Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Hogyan mondjam meg a német...

Hogyan mondjam meg a német tanárnak, hogy befejezés a magán órákat?

Figyelt kérdés

Kb. fel éve tanulok nála, házhoz jött, mert van egy kisbabám, és én nem tudtam eljárás hozzá. Szep.-tol bölcsibe megy a kisfiam, én pedig októbertől dolgozni. Úgy gondolom, hogy nem fogom tudni osszeegyeztetni a beszoktatast, a munkát, amikor is 5-re érek haza, 8-kor Pedig már alszik a baba. A beszoktatast 4 hét lesz, de mindenki mondja, hogy úgyis beteg lesz a Drágám, nem tudom hogyan közöltem vele, mert úgy döntöttem, hogy még augusztusban veszek tőle órákat, de szeptemberben abbahagyom. Ráadásul ígérte, hogy hoz valami ajándékot a babámnak meg múlt órán elég hülyén jön ki, ha kedden jön, hozzá az ajándékot, én meg közlöm, hogy már csak egy hónapig akarok, tudok nála tanulni.

Kérlek segítsetek, nem valami könnyű természetű hölgy, gőzöm sincs hogyan kezdjek bele a beszédemben.

Hálásan koszonom mindenkinek aki segít!

2015. aug. 2. 22:58
 1/1 anonim ***** válasza:
Szerintem egész egyszerűen.
2015. aug. 3. 00:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!