Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Miyen következményei lehetnek...

Miyen következményei lehetnek annak, hgy nagyon homályosan látok, és nem hordom a szemüveget?

Figyelt kérdés
2015. aug. 2. 10:54
 1/5 anonim ***** válasza:
attól eltekintve, hogy romlani fog a szemed? lehetnek: pl baleset, mert nem látsz jól, korán ráncosodás a szemed környékén az állandó hunyorítástól, kellemetlen ciki szituációk, mert nem ismersz meg valakit az utcán...
2015. aug. 2. 11:07
 2/5 Gyémántlány ***** válasza:

Meg fog fájdulni a fejed, szédülni fogsz, fájni fognak a szemgolyóid. Az agy ilyenkor nagyon erősen próbálja korrigálni a szemed problémáját, amitől viszont kifárad, így meg fognak jelenni ilyen-olyan fájdalmak, és rosszullétek.

A hosszútávú következményeit meg jól mondja az első.

Inkább hordd a szemüvegedet, ha nem tetszik, válassz kontaktlencsét, de valamit tegyél az ügy érdekében, neked lesz jobb.

2015. aug. 2. 11:13
 3/5 anonim ***** válasza:

Ha nagyon homályosan látsz, akkor a legkomolyab következmény a baleset lehet, hiszen nem tudod jól felmérni, milyen messze van az autó, motor - nem kockáztatnék...

Ha "szégyelled" a szemüveget vagy kényelmetlen a viselése és anyagi lehetőségeid engedik - akkor próbáld meg a kontaktlencsét. Hacsak nem vagy túl fiatal hozzá - mert pl. 10 évesen még nem hordható.

2015. aug. 2. 11:15
 4/5 anonim ***** válasza:
3-as vagyok és nem vagyok papagáj :D , aki azt ismétli, amit előző mond... csak amikor írtam, még nem jelent meg a 2-es hozzászólása :-)
2015. aug. 2. 11:18
 5/5 anonim ***** válasza:
Előttem már leírták, ha nem akarsz szemüveget akkor vegyél kontaktlencsét, sokkal jobb is.
2015. aug. 3. 23:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!