Mi a neve annak a napszemüvegnek, amit vezetéshez ajánlanak szemüvegeseknek?
Úgy látom a nagy meleg megártott,nem tudom ,minek kell veszekedni egy kérdésen,és fitogtatni, hogy hat te nem hozod fel a kérdést stb...
Bocsi, de nem akartam 1000 ft ból megúszni,és bocsi, tudom, hogy van dipotriás napszemüveg..képzeld.
De a kérdésem ez volt:
Mi a neve....
Köszönöm a válaszokat.
Ember, semmi bajom se a kérdéseddel, se azzal, amit kerestél, azzal van bajom, hogy mondok valamit tök normálisan és barátságosan, erre idejön valaki és beszólogat, hogy miért mondom. Érted ezt? Még ha te küldtél volna el a fenébe, hogy nem ezt kérdezted, az OK, de hogy más minek, azt nem értem.
Egyébként nem azt mondtam, hogy nem tudod, hogy van dioptriás napszemüveg. Annyit mondtam, hogy nem látom be, miért ne vethetném fel ezt a lehetőséget, HÁTHA esetleg nem tudod. Azt se mondtam, hogy ezer forintból akarod megoldani, azt mondtam, hogy nem írtad, mennyiért, ezért nem látom be miért ne ajánlhatnék drágább megoldást, HA azt mondtad VOLNA, hogy olcsón keresel valamit, akkor lenne hülyeség ilyet ajánlgatnom.
És nem veszekszem. Csak nem szeretem, amikor valaki leugat, amikor tök normálisan mondok valamit. Te, mint kérdező, majd szépen eldöntöd, hogy jó-e neked valamire, gondolom nem szorulsz ebben mások segítségére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!