3D-s mozi szemüvegeseknek nem kényelmetlen?
Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy szemüvegre szemüveget venni nem gázos? nem voltam még így 3D-s moziba szemüvegesként. nem tudom, milyet adnak, műanyagot nem szívesen tennék rá plusszba a szemcsimre, de papírt lehet. valamint, ugyanúgy élvezhető a 3D-s hatás? köszi2015. máj. 31. 13:35
1/4 anonim válasza:
Nagyon szar, sajnos a szemüvegemre kellett tennem azt a műanyag szart, éshát borzasztó kényelmetlen, ráadásul ügyelnem is kellett rá, hogy ne essen le a fejemről.
2/4 anonim válasza:
Műanyag van mindenhol. Én is szemüveges vagyok, ráteszem simán, egyáltalán nem zavar. És igen, látom a 3D-t probléma nélkül. Amúgy se akarják a mozik kizárni a 3D-s filmek nézéséről a társadalom szemüveges részét, mivel elég nagy bevételtől esnének el.
3/4 anonim válasza:
Amikor még hajlított szárú szemüveget adtak az eléggé kényelmetlen volt de amíóta egyenes a szára egyáltalán nem zavaró.
4/4 anonim válasza:
kibírom évente 1-2 3D-s filmet nézek. nemnagyon mit tenni.
ha akarsz és van lehetőséged meg kéz ügyességed akkor barkácsolhatsz valamilyen konzolt,amibe beleteszed a lencsét film előtt,utána pedig kiveszed.
én papir keretessel csak anaglif-ben (két különböző színü "lencse")találkoztam,nem hiszem,hogy volna polarizáltban,de kitudja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!