Csináltatott valaki viszonylag kis cilinderes szemüveget?
Figyelt kérdés
Mindkét szemem +0,5-ös cilinderes, nem tudtam folyamatosan hordani, nagyon zavaró.
Érdemes levetetni a dioptriát, vagy még próbálkozzak?
2015. jún. 23. 20:45
1/5 A kérdező kommentje:
Minden tárgy közelebb van, utcán nagyon zavaró, nem tudom meg tudnám-e szokni.
Ha levetetem a cilindert, akkor a dioptria is változik?
2015. jún. 23. 20:46
2/5 anonim válasza:
Levetetni nem tudod, új lencsét kell csináltatnod.
Jó lett volna, ha beleírod, hogy mióta hordod, mert ha még csak pár napja, 1-2 hete, akkor csak szokatlan. Ha már 3 éve és azóta is zavar, akkor már nem nagyon szokod meg és érdemes újat csináltatni - ilyen esetben kicsit erősebb dioptriával még lehet korrigálni általában.
3/5 anonim válasza:
Dehogy hordom régóta. Borzasztó rossz. Le akarom vezetni róla a cilindertol. Egy fél nap se volt rajtam m. Helyen monitor előtt de nem bírtam tovább. Inkább a semmi
4/5 anonim válasza:
Cilinder nélkül lehet hogy nem lesz tueles a kép?
5/5 anonim válasza:
A cilinder az asztigmiát javítja, és nehéz hozzászokni. Tulajdonképpen az a kép a torz, amit szemüveg nélkül látsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!