Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Csináltatott mostanában...

Csináltatott mostanában valaki szemüveget az Ofotértnél? Mennyi idő alatt készült el?

Figyelt kérdés

1 hetet mondtak, tegnapra mondták, hogy valószínűleg elkészül, és hívnak, ha mehetek érte. A papíron, amit adtak is a tegnapi dátum van, mint vállalt határidő, de tegnap nem hívtak. Mennyit várjak még? Hívjam fel őket?

Nektek mennyi idő alatt készült el? Időre elkészült, vagy várni kellett még pluszban?

2014. márc. 18. 09:59
 1/8 anonim ***** válasza:

Nekem a beígért előtt 1 nappal elkészült. Azt hiszem 5 napot mondtak.

Úgyis hívnak, ha kész, attól is függ mennyi pluszt kértél rá.

2014. márc. 18. 10:06
 2/8 anonim ***** válasza:

1 hét volt.

Nekem is tegnapra ígérték, kb. délután 3 körül hívtak is.

Már az új szemüveg van rajtam. (Köki-ben levő Ofotértben csináltattam)

2014. márc. 18. 10:06
 3/8 anonim ***** válasza:
Év elején csináltattam, egy hetet mondtak és hogy hívnak ha elkészült. Egy nappal korábban hívtak, hogy ott van, mehetek érte.
2014. márc. 18. 10:21
 4/8 Tamásné László Alíz válasza:
Nekem is a határidő előtt egy nappal készen volt.(tökéletes lett )Ha felhívod őket abból baj nem lehet.
2014. márc. 18. 10:26
 5/8 A kérdező kommentje:

Úgy látszik, akkor csak én jártam így :(

Ez az első szemüvegem, fogalmam sincs, hogy mennek ezek a dolgok.

Nem kértem rá nagy extrákat, csak keményítést, hogy ne karcolódjon, meg tükröződésmentességet. Ennyi.

Az a keret, amivel kértem, épp nem volt az üzletben, de azt mondták, azzal nincs semmi baj, mert alapból azzal rendelik meg nekem. Lehet, hogy emiatt csúszhat?

Mindenesetre szerintem még várok ma, max holnap délelőtt felhívom őket.

Amúgy ez a Margit híd budai hídfőjénél lévő üzlet.

2014. márc. 18. 11:03
 6/8 A kérdező kommentje:
Na, és már fel is hívtak, hogy tudják, hogy tegnapra volt, de sajnos csúszik még 1-2 napot sok más szemüveggel együtt :( Ilyen az én szerencsém :D
2014. márc. 18. 13:10
 7/8 anonim ***** válasza:
Ha nem volt olyan keret, akkor simán csúszhat :)
2014. márc. 18. 13:24
 8/8 anonim válasza:
Helló! Én Március 27.-én voltam. Vállalási határdőnek Április 3 van a papíron. Kétszer hívtam őket azt mondták, hogy sajnos csúszás van. Ma van április 14.-e és még semmi. Már 2 és fél hét telt el. :-(
2014. ápr. 14. 13:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!