Iszonyúan gyakran rángatóznak a szemhéjam izmai, most is.20 éves lány vagyok. Mitől lehet ez?
Hasonló problémával kerültem orvoshoz. Először csak rángatózott a szemhéjam, de amikor elkezdett lebiggyedni és vele együtt az azonos oldali szám is,(kezdtem úgy kinézni, mint Stallone, mikor mosolyog) igen gyorsan orvoshoz mentem, eredmény: arcidegzsába... Ezek a tünetek általában idegi eredetűek, de persze csak általában. Nekem Milgammát írtak fel meg valami fiziológiai kezelést (infralámpás arcmasszázsszerűség). Pár hét múlva elmúlt szerencsémre, a neurológus szerint azért mert gyorsan mentem orvoshoz és kezdtem el a kezelést. Azóta ha előjön a szemhéjrángatózás, nem megyek, hanem elkezdem szedni a Milgammát és pár nap-hét múlva elmúlik, ja és iszom mellé citromfű teát (cukorral, citrommal teljesen iható) Ha nincs kéznél Milgamma jó szokott lenni más B vitamin komplex tabletta is, a Milgamma ugyanis B1- és B12-vitamin. A B vitamin szedésével (mint általában sok gyógyszer és egyes gyógyteákkal) vigyázni kell, én max 1 hónapig szedem a B vitamint, aztán szünet, mert olvastam valahol, hogy hosszú távon egyes B vitaminok mellékhatást okoznak. Ha bizonytalan vagy szaladj be az SZTK neurológiára (sajnos lehet h beutaló szükséges). A Milgamma leírása: [link]
Tehát minél előbb B vitamin komplex vagy Milgamma (max 1 hónapig) és citromfű tea.
Remélem segítettem!
Előző vagyok. A kezelést elírtam...fizikoterápiás*
Ha lehet majd jelezz vissza mi segített, mitől javult.
Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!