Megtörténhet ez?
Figyelt kérdés
Kicsit cikinek meg bolondnak érzem magam de azért félek tőle. Nagyon kellemetlen belegondolnom hogy ez esetleg megtörténhet. Ha egy durvább hullámvasútra felülök akkor nem fog kirepülni a szememből a kontaktlencse? Mármint arra gondolok h a szél kifújja vagy ilyesmi. Holnap megyünk külföldre vidámparkozni de félek kicsit.:/ Sokszor ültem már hullámvasúton de akkor kivettem a lencsét.2015. máj. 12. 19:29
1/4 anonim válasza:
A lencse a szemedre tapad, magától és a széltől sem tud kiesni... nem is értem miért gondolod ezt. Esett már ki valaha is a lencséd? Mert én 10 éve hordok, és sose esett még ki, pedig ebben úszok, strandolok, hullámvasúton is ülök évente igencsak sokszor... sőt fejrefordulóson is ülök, imádom azokat. A lencse akkor is a szemre van tapadva és nem tud kiesni.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Igen azért félek mert már többször is kiesett. Pedig egy elég drága lecséről van szó de akkor is hetente legalább 1x kiesik.:/
2015. máj. 12. 21:11
3/4 anonim válasza:
Ha kiesik akkor biztos hogy nem a szemedre való lencse, valószínűleg rossz a görbülete, menj be egy optikába, ahol még nem vizsgáltak és csináltass vizsgálatot.
4/4 anonim válasza:
Sajnos előfordul rosszabb helyeken hogy nem azt adják ami neked való, hanem azt ami jó drága... így megy az üzlet, lehet hogy egy olcsóbb lencse jobb lenne neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!