Nagyon zavar a szemüveg. Mit tegyek?
Általános iskola második osztálya óta szemüveges vagyok, de egyre inkább zavar. Úgy érzem, mintha folyamatosan hordanék valami zavarót a fejemen, ráadásul nem is áll jól. Rossz tükörbe nézni, ha rajtam van. (Ha nincs rajtam meg felesleges, mert nem látom magam...) Valószínűleg furán hangzik, de ha pl. a jövőben elképzelem magam, hogy csinálok valamit, akkor mindig szemüveg nélkül teszem és ilyenkor elszomorít, hogy még sokáig hordanom kell. Kontaktlencsét próbáltam már, nem jött be. A szemtornát is próbáltam hónapokig, de nagyon hosszú ideig kell csinálni a kellő hatás érdekében és sokat kell szemüveg nélkül lenni, én meg anélkül esek-kelek, nem ismerek fel senkit, nem látom melyik busz melyik, stb. A lézeres műtétetet csak 20 év felett ajánlják és ha már nem romlik a szem, enyém viszont romlik, igaz, már olyan nagy mértékben.
Van még valami lehetőség a felsoroltakon kívül?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!