Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Nagyon zavar a szemüveg. Mit...

Nagyon zavar a szemüveg. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Általános iskola második osztálya óta szemüveges vagyok, de egyre inkább zavar. Úgy érzem, mintha folyamatosan hordanék valami zavarót a fejemen, ráadásul nem is áll jól. Rossz tükörbe nézni, ha rajtam van. (Ha nincs rajtam meg felesleges, mert nem látom magam...) Valószínűleg furán hangzik, de ha pl. a jövőben elképzelem magam, hogy csinálok valamit, akkor mindig szemüveg nélkül teszem és ilyenkor elszomorít, hogy még sokáig hordanom kell. Kontaktlencsét próbáltam már, nem jött be. A szemtornát is próbáltam hónapokig, de nagyon hosszú ideig kell csinálni a kellő hatás érdekében és sokat kell szemüveg nélkül lenni, én meg anélkül esek-kelek, nem ismerek fel senkit, nem látom melyik busz melyik, stb. A lézeres műtétetet csak 20 év felett ajánlják és ha már nem romlik a szem, enyém viszont romlik, igaz, már olyan nagy mértékben.

Van még valami lehetőség a felsoroltakon kívül?

2010. febr. 23. 18:07
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsokat. Lehet, hogy mégis megpróbálom a kontaktlencsét. :-)
2010. febr. 27. 20:49
 12/12 anonim válasza:
Húú kedves kérdező. Ugyanaz a problémám :S És nekem is második óta van szemüvegem de én már lassan 20 éves vagyok de 3-4 havonta cserélnem kell a szemüvegem a folytonos dioptriaváltozástól:S
2010. márc. 31. 17:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!